Szökrönyös Katalin

Szökrönyös Katalin vagyok. 2 fiú boldog anyukája és nagyszerű férjem boldog felesége! :)
90%-ban vegán étrendet folytatok, aminek eddig csakis pozitív eredményeit élvezem.
Többek között szakács végzettségemnél valamint lelkesedésemnél fogva örömmel osztom meg a nagyjából 20 éves vegán ételkészítési tapasztalataimat az erre nyitott embertársaimmal, melyre sok-sok otthoni kísérletezés, szakmai továbbképzések, valamint külföldi tanulmányutak során tettem szert (Country Life Basel, Country Life Prága, Életmód Központ Herghelia).

Az elmúlt években sok alkalmam adódott arra, hogy mindezen tapasztalatomat átadhassam:
2002-2010. A’la Nature reform étterem és bolt működtetése családi vállalkozásban
- főzőtanfolyamokat tartottam összesen több, mint 100 résztvevő számára (fogyókúra klubosok, fitness klubosok, háziasszonyok, fiatal hölgyek, vagy akár újító szemléletű nagymamák részére :))
- felkérésre/megrendelésre vegán ételkóstolókat készítettem egészségklubok számára, céges rendezvényekre, orvostalálkozókra, különböző városok, települések egészségnapjaira, iskolákba, egészségnevelő céllal
- születésnapokra, karácsonyra, húsvétra vegán süteményeket, tortákat készítettem megrendelésre
2014-2015-ben az Érdligeti Életmód Központ vendégei számára készítettem vegán ételeket és tartottam főzőbemutatókat
2016. nyarán az „Őrségi Életmód és Sporttábor Tóth Gáborral” szakácsa voltam
2017-ben a Polifarbe cég felkérésére vevőtalálkozóikon ételkóstolókkal, Vitál Táborukban pedig ételbemutatóval népszerűsítettem az egészséges vegán táplálkozást,
- egy tatabányai életmód klub felkérésére tartottam ételbemutatókat,
- valamint egy gyógyszerfejlesztő cég felkérésére tartottam ételbemutatót és kóstolót.

Más jellegű főállásom mellett szívesen vállalok vegán ételbemutatókat. Célom, hogy sokan megtapasztalhassák a növényi táplálkozás áldásait és hogy megtanulhassák a könnyen elkészíthető, finom vegán fogások elkészítését.

Instagram oldalam:
https://www.instagram.com/katalin.szokronyos/