Ezeket az eseményeket, rendezvényeket jó szívvel ajánljuk! Tallózz közöttük bátran.

Események betöltése

Mitől félnek legjobban a mai tinik? Beszélgess Bacsa Katie-vel!

2018 november 13.

Belépési díj: Ingyenes

Az Őrzők Ismeretterjesztő eseménysorozatának második epizódján szakértőnk, Bacsa Katie tinimentor is részt vesz! „Így leszünk mi szupercsajok” című könyvét dedikálja majd a szünetben, amely egy tiniknek készült inspirációs- és motivációs könyv. Önfejlesztő, pozitív jövőképet adó tartalma megtörtént élethelyzeteket dolgoz fel gyakorlatban is használható módszereket nyújtva a nagyobb önbizalom és a félelmek leküzdése érdekében. Gyere el, beszélgess vele, szerezz egy példányt te is! 📚✍️ Az esemény ingyenes, itt tudtok rá regisztrálni: http://bit.ly/2RPUyQm

Katie-ről: Z-generációs mentor, hisz az elfogadó szülői jelenlét és figyelem erejében, a „Tinik érzelmi sokkban” előadója. Kati Bacsa célja, hogy a 12-18 éves korosztályt támogassa abban, hogy megismerjék önmagukat, fel merjék vállalni az egyéniségüket bárhol, nem csak otthon a szobájukban. Több mint 400 tinit bevonó kutatása alapján úgy látja, hogy ez a korosztály leginkább a magánytól szorong, illetve attól, hogy majd nem éri el a céljait, mert nem lesz ereje végig menni az úton, amit választott. 

A facebook eseményt itt találod: https://www.facebook.com/events/296089281117714/Korábbi Okos Magos termékeink blnce néven érhetők el!

Szervező

Őrzők előadássorozat
Honlap:
https://www.facebook.com/orzok/

Helyszín

pin Novotel Budapest Centrum
Rákóczi út 43-45.
Budapest, 1088
+ Google Térkép

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

[Fancy_Facebook_Comments style="padding: 15px 15px 40px 15px;"]