Ezeket az eseményeket, rendezvényeket jó szívvel ajánljuk! Tallózz közöttük bátran.

Események betöltése

Könyvbemutató és előadás a Szomszéd Lánnyal: Fókuszban a családbarát szemléletmód

2018 november 08.

Belépési díj: Ingyenes

Sokan tudjátok, hogy Éva, a Szomszéd Lány cikkeink szerzője nem csak az életmódváltást, de a gyerekek és családok segítését is egyik fontos küldetésének tartja. Család és Karrier előadásain túl egy könyvet is írt a dolgozó szülőkről-szülőknek, családbarát munkahelyi programok terén megvalósított sikeres missziójáról. Ennek a könyvnek a bemutatójára, Éva inspiráló előadására invitálunk most Benneteket.
A program részleteit itt olvashatjátok:

Fókuszban a családbarát szemléletmód az Esélyek utcájában

Mitől családbarát ma egy munkahely, és mennyire fontos ez a szemléletmód ma egy munkavállalónak? Mindez üzleti érdek, vagy egy szép eszme? Mindent kiaknáztunk már, vagy van új eszköz a munkáltatók kezében? Miben segítheti a családbarát szemléletmód kialakítását egy civil szervezet? 

Többek között ezekre a kérdésekre keressük a választ az Esélyek utcája hagyományos konferenciáján, ahol ez alkalommal vállalati szakemberek, non-profit szervezetek és az önkormányzat munkatársai arról beszélgetnek, hogy mit tehetnek a munka-család egyensúly megteremtése érdekében.

Újbuda Önkormányzata két évvel ezelőtt hívta életre az “Esélyek utcája” elnevezésű szakmai programját. Büszkék vagyunk arra, hogy 2016 óta több száz vállalati szakemberrel és civil szervezeti vezetővel gondolkodhattunk közösen az Esélyek utcája rendezvényeink keretében, hogyan tudjuk előmozdítani a három szektor együttműködését, az esélyegyenlőség és a családbarát szemléletmód kialakítása érdekében. Örömmel tapasztaljuk, hogy kezdeményezésünk mentén számos gyümölcsöző kapcsolat jött létre a különböző szektorok között.

Az idei nagyrendezvényünket a Családok Éve program inspirálta. Az Esélyek utcájában a családbarát működés kérdéseit tárgyaljuk vállalati, önkormányzati, munkaadói oldalról, illetve szakértő és segítő civil szervezetek szemszögéből is. Az eseményen arról beszélgetünk majd, hogyan teremthetők meg és milyen jó gyakorlatok léteznek a családbarát vállalati műkösésben, ebbe hogyan csatornázhatóak be a civil szervezetek? Vajon csak szép eszmék, vagy jól felfogott üzleti érdekek húzódnak meg a családbarát intézkedések mögött?

Megtisztelő lenne számunkra, ha szakmai rendezvényünkön az Ön véleményét is meghallgathatnánk!

 

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékát október 31-éig az alábbi linken jelezni szíveskedjen, illetve kérjük, írja be naptárába az eseményt! A részletes programtervet a későbbiekben küldjük. JELENTKEZÉSI ŰRLAP KITÖLTÉSE ITT

  További információ kérhető: Baráth Andrea, Újbuda Önkormányzata, barath.andrea@ujbuda.hu , +36 30 817 2301 Kiss Gyöngyvér, Civil Impact Nonprofit Kft., info@civilimpact.hu+36 20 395 42 77  
Korábbi Okos Magos termékeink blnce néven érhetők el!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

[Fancy_Facebook_Comments style="padding: 15px 15px 40px 15px;"]