Ezeket az eseményeket, rendezvényeket jó szívvel ajánljuk! Tallózz közöttük bátran.

Események betöltése

Gyógynövény-ismereti tanfolyam Szegeden – 3 nap gyakorlatorientált, kötetlen hangulatban!

2018 április 28.


A Kör-Te Közösségépítő és Egészségmegőrző Egyesület újra 3 hétvégés amatőr gyógynövény-ismereti tanfolyamot indít az érdeklődőknek Szegeden (első nap: 2018.04.28. szombat). Több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek osztják meg velünk tudásukat, egy könnyed, barátságos hangulatú, gyakorlat-orientált kurzus keretében. A téma gyógynövények felismerése, hatásai, feldolgozása, a használat módjai otthoni körülmények között.

 

A képzés 3 alkalomból áll :

1. Elméleti, de gyakorlatias előadások (2018. 04.28.)

– Dr. Sipos Tibor orvos: Gyógyítás gyógynövényekkel az orvos előtt – Ábrahám Krisztián biológia-környezettan-környezetvédelem szakos tanár: Zöld háztartások a gyakorlatban + gyógynövények gyűjtése, feldolgozása, tárolása – Bánvölgyi Helga gyógyszerész: gyógynövények a konyhában és a kozmetikában

2. Gyógynövény-ismereti terepi szakvezetéses túra közeli természeti területeken csoportbontásban (2018. 04.29. vagy 30. vagy 05.06)

3. Gyógynövények feldolgozásának bemutatása (szirupok, főzetek, krémek, tinktúrák, turmixok, ételek, tartósítás, gyógynövényes szappanok és a feldolgozás egyéb módjai – 2018.05.05.)

– Ábrahám Adrienn: Életmódváltás teljeskörűen – gyógynövényektől a lélekig – Ábrahám Krisztián: gyógynövényes szirupok és praktikus ötletek – Mészáros Attila: tinktúrák gyógynövényekből – Rigó Angéla: házi készítésű, növény alapú krémek és kozmetikumok – Bánvölgyi Helga: gyógynövénykonyha – természeti kincsek az ételeinkben – Keresztény Zoltán: zöld turmixok – Kakukné Varga Ágnes: a csírák felhasználása és gyógyhatásai – Rácz Erika: egészséges szörpök és kivonatok – Henczné Palotás Zsófia: a homoktövis fantasztikus hatásai és felhasználási lehetőségei

 

Helyszín: Szeged belvárosa – Szent-Györgyi Albert Agóra Szeged, Kálvária sgt. 23.

A teljes tanfolyam (3 alkalom) díja elővételben mindössze 7500 Ft , a helyszínen 8900 Ft. A program kedvező díja miatt még Budapestről vagy más helyszínekről is érdemes leutazni. 

Jelentkezés és befizetés átutalással, vagy Szegeden személyesen a rendelkezésre álló helyek erejéig!

Amennyiben valakinek valamely időpont nem jó, mégis szeretne jelentkezni a tanfolyamra, az jelezze, és igyekszünk rugalmasan segíteni!

 

További információ, jelentkezés ITT lehetséges, vagy a zoldkortek@gmail.com e-mail címen, továbbá a Ábrahám Krisztiánnál a + 36 30 6380 297  telefonszámon.

Szeretettel várjuk az érdeklődöket! Kör-Te Egészségmegőrző és Természetvédelmi Egyesület

Korábbi Okos Magos termékeink blnce néven érhetők el!


Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

[Fancy_Facebook_Comments style="padding: 15px 15px 40px 15px;"]