Ezeket az eseményeket, rendezvényeket jó szívvel ajánljuk! Tallózz közöttük bátran.

Események betöltése

Gyógyító esszenciális olajok használata és illatolás – most ingyenesen!

2019 január 19.

Belépési díj: Ingyenes

Tudj meg többet az esszenciális olajok széleskörű lehetőségeiről és használatáról, most teljesen ingyen – ha te is szeretnéd kiaknázni a természet kincsestárát! – szakértőnkkel, Szökrönyös Katival

Szeretném megosztani Veletek is azokat az érdekes és pozitív tapasztalatokat, amiken keresztülment a kis családunk az elmúlt hónapokban. 

Gyerekkorom óta azt láttam Anyukámtól, hogy amikor megbetegedtünk, akkor a szintetikus gyógyszerek helyett a természet patikájából válogatta össze a gyógymódokat. És mindig bejött! Akkoriban sajnáltam, hogy nem hiányoztam a suliból 2-3 napnál többet, mert mindig elcsípte az elején a betegséget és pikk-pakk kikúrált! 
Szóval számomra is az az alap, hogy a természetes megoldásokhoz nyúlok elsőre.
Persze vannak helyzetek, amikor elkerülhetetlen és nagyon is szükséges a gyógyszerhasználat, de rengeteg gyógyszert találhatunk a természetben – egyedülálló tudománnyal megalkotva-, amiket mellékhatások nélkül biztonsággal és eredményesen használhatunk. 

Nos, egy kedves ismerősünk által ismerkedtünk meg nemrég az üvegcsékbe zárt természettel, melyek a gyógyító hatású növények tiszta, vegyszermentes, terápiás minőségű esszenciái. 
🌿 Soha nem felejtem el azt a tavaszi napot, amikor Dávid lelkesen készült a hétvégi karate vizsgájára, de pár nappal a nagy esemény előtt belerúgott egy kiálló fadarabba a suli udvarán, és sántítva jött haza. Bedagadt, belilult, irány a baleseti. Diagnózis: zúzódás, 2 hét tesi felmentés. A hétvégi karate vizsgát felejtsük is el, hangzott az orvosi ítélet! Persze kétségbeestünk: már egyszer halasztotta a vizsgát, muszáj ott lenni!
Hívtam este Nórit, a mindentudó gyógyító olaj szakértőt, mert már valamikor küldött infókat, felvett fb tapasztalatos csoportokba, ahol ezekről az esszenciákról érkeztek bejegyzések bámulatos és gyors gyógyulási történetekről. Na, eljött a mi időnk, hát kipróbájuk ezeket a csodaolajokat, tényleg ekkora királyság lenne?
Másnap elmentünk az illóolaj keverékért, amit speciálisan az izom, ízületi problémákra, egyéb sérülésekre állítottak össze. Összesen 3 alkalommal kentünk rá 1 cseppet: este, reggel és másnap délután. A 2. napon már focizott a kertben! A duzzanat lejjebb ment, a lilulás teljesen elhalványodott és már nem fájt neki! Alig hittünk a szemünknek! Hétvégén már simán ment a karate vizsga!
Ettől kezdve nem volt kérdés, hogy működnek-e az esszenciák.

Furának tűnhet ez a kifejezés, mert inkább illóolajnak ismerjük a növényekből kinyert hatóanyagot. 
Különbség van ugyanis a patikákban kapható illóolajok és terápiás minősítésű esszenciák között. Erről lehetne hosszasan írni, talán egy másik alkalommal.
Jöjjön inkább még néhány tapasztalat.

🌿Szeptemberben úgy döntöttünk, bővítjük az esszenciális olaj készletünket és 10 olaj boldog tulajdonosai lettünk, valamint lett egy diffúzorunk is, amivel a levegőbe tudjuk juttatni hidegpárásítással a gyógyító részecskéket.

Levendula-Borsmenta-Citrom-Tömjén-Teafa-Immunerősítő keverék-Légúti keverék-Izom-és izületi keverék-Emésztésre ható keverék-Oregánó került a csomagba.

Pár hét leforgása alatt annyi minden történt velünk, hogy mindegyiket bevetettük valamire és bizony egyik sem hagyott cserben minket!

🌿Dávid a tanévet általában erős torokfájással kezdi, szerintem találkozik ilyenkor a rég nem látott bacikkal is… Neki 1-1 csepp teafát és immunerősítő keveréket tettem mézbe pár napig és szépen elmúlt a baj.
🌿Engem egy hányós-hasmenős vírus támadott meg egyik vasárnap, felkelni sem bírtam, kajára gondolni meg pláne…vergődtem kicsit délelőtt, hogy esetleg gyomorrontás, vagy vírus, de maradt a vírus diagnózis, így talpra kentem immunerősítőt, majd egy kis vízbe cseppentettem 2 csepp teafát és 1 csepp borsmentát. Utána ledőltem, majd 15-20 perc múlva felpattantam és kimentem a konyhába ebédet főzni a családnak. Este egy kis hasmenés, amire aktív szénport ittam és másnap már mentem dolgozni. 
🌿Pár hét múlva, kialvatlanabb állapotomban (engem akkor támadnak a vírusok) egy torokfájós-légúti és arcüreges-orr bedugulós, fülig hatoló fájdalmas vírus talált meg.
Kentem talpra az immunerősítőt, mellkasra a légúti keveréket, az arcüregre és fültőre pedig tömjént. Mézbe oregánót kevertem a torkomat szépen lefertőtlenítette! Lábon kihordtam a dolgot, enyhék voltak a tünetek, végig dolgoztam, kb. 5 napig tartott és nem tepert le! 
🌿 Férjem bokája egyik focizás közben úgy megsérült, hogy mentő vitte be a kórházba, azt mondták neki, hogy valószínűleg eltört. Végül kiderült, hogy részleges szalagszakadás. 
Óriási duzzanat, fájdalom, lüktetés. Rákentük az sérülésekre szánt keveréket és rögtön enyhült a fájdalom! A következő hetekben tömjén-levendula-sérülés keverékkel kenegettük és rohamosan gyógyult, szépen regenerálódott!
🌿Kinek kihívás még rajtunk kívül 2 örökmozgó, késő este is az ágyon ugráló gyerekkel a nyugalmas elalvás?
Sokáig nem tudtuk egy ágyban elaltatni a gyerekeket, mert vagy egymást idegesítették vagy egymást röhögtették. Kész cirkusz volt az egész! De ez már a múlté!
Most már levendulát és teafát párologtatunk a szobában, levendulás talp és hátmasszázst kapnak majd olvasunk és alszanak mint a kisbabák!
🌿Vagy amikor Dávidnak egy szálka megszúrta a talpát és egy mezítlábas kerti játék után gyulladt seb lett rajta, és másnap a betokosodott sebből elindult a piros csík! Jó ég! Nagyon megijedtem! Oregánóval és teafával kentem, amik a legerősebb vírus-gomba-és baktérium ölők, valamint tömjénnel, ami pedig szenzációsan csökkenti a gyulladást, majd beragasztottam és dunsztba kötöttem!
Megállt a piros csík, halványult a seb, de nem nyílt meg, ezért még gondoltam megmutatom egy gyerekorvosnak, lehet, hogy ki kell műteni, vagy megnyitni. Hát a Heim Pálban egy egész délelőttöt dekkoltunk, mire sorra kerültünk, ahol is az orvos azt mondta, hogy még nem nyúl hozzá, egyelőre bekeni egy fertőtlenítő kenőccsel és dunsztkötést tesz rá, legyen rajta 3 napig, hogy kifakadjon és kitisztuljon. 
Pff…Na jó…hát ezt csináltam én is eddig!
Délutánra lecsúszott az egész kötés! Erről ennyit! 
Végül attól nyílt meg, hogy egy szelet paradicsomot és oregano olajjal kötöttem dunsztba egy éjszakára! (képzelhetitek milyen pizzéria illat terjengett a szobában😜)
Szépen kitisztul, meggyógyult.

Azóta is bővítjük a gyűjteményünket, mert még több izgalmas esszenciális olajat szeretnénk kipróbálni!

🌿Beszereztünk például egy szegfűszeg olajat is. 
A hideg idő beálltakor van egy gyökérkezelt fogam, ami ilyenkor érzékennyé szokott válni és fáj is. Nincs vele gond, mert mindig megnézetem, ilyenkor elég fájdalmas.
Olvastam, hogy a szegfűszeg olaj fogászati problémák esetén hasznos. Fogtam, rákentem 1 cseppet, rögtön úgy elzsibbadt, mintha egy lidokain injekciót kaptam volna!
🌿Sportnál pedig a borsmenta vált be több alkalommal is. Futás, spinning előtt talpra kenem és mindig jobban bírom, vagy többet csinálok, mint a kitűzött cél.
🌿A suliban is jó hasznát vesszük az egyik keveréknek, ami segíti a gyerekeket a koncentrálásban. Suli előtt a tarkóra kenjük. Mondjuk eddig is csak ötösök jöttek, de láttam már ellenőrzőről fotót, ahol tisztán látszik, hogy amióta használja a gyerkőc az olajkeveréket, azóta jobbak a jegyei!
🌿Náthára, köhögésre, orrdugulásra a légúti keveréket kenem a mellkasukra. Citrom olajat az arcüregükre. Szépen feloldja a váladékot, kitisztítja a légutakat!
Azt vettem észre, hogy még hatékonyabb, ha C-vitamint is adok nekik mellé. 
🌿Most egy női hormonrendszert rendező keveréket tesztelek. Az még hosszabb folyamat.

🌿 Ja és már rajtam kívül a fiúknak külön-külön időpontban szemárpára a következő kombó vált be: levendula-tömjén-teafa kókuszolajjal higítva.
Milánnak az első iskolai napon jött ki egy hatalmas vörös szemduzzanat formájában, ami 1-2 kenés után másnapra már rózsaszínné vált és leapadt, 3. napra pedig teljesen tünetmentessé vált. Nem is kellett hiányoznia emiatt.
A férjemé Dávid családi szülinapján kezdett fájni, majd estére duzzadt és vérágas lett. Bekentük és másnapra ki is fakadt, majd 1-2 nap alatt teljesen rendbejött.
Dávidé novemberben jött és ahogy már korábban tapasztaltuk, pár nap alatt szépen meggyógyult ettől a keveréktől. 
🌿És sok apró tapasztalatról írhatnék még, pl. amikor valami nehéz és rosszul esik a gyomromnak, 2 cseppet vízzel felhörpintek az emésztés keverékből és nagyon hamar jobban vagyok.

Sok-sok egyéb problémára, betegségre kínálnak enyhülést, gyógyulást ezek az olajok, ezek csak a mi tapasztalataink az elmúlt hónapokból…😇

Azért írtam le, mert talán nektek is a segítségetekre lehet, ha megismerkedtek a természet ezen ajándékaival és létre hoztok egy kis otthoni házi patikát, amihez rögtön nyúlhattok és biztonsággal, hatékonyan használhatjátok.

És arról még nem is beszéltem, hogy micsoda finom illatot árasztanak az olajok és használatuk hozzájárul ahhoz, hogy máris jobban érezzük magunkat! A körülöttünk lévő illatok egyértelműen befolyásolják a lelkiállapotunkat. Megnyugtatnak vagy élénkítenek, vagy éppen megtisztítanak.

🌸🌿 🌸Lesz egy illatolós alkalom nálam, ahol meg lehet szagolni, ki lehet próbálni az olajokat, lehet beszélgetni, kérdezni róluk.

Szeretettel várlak egy közös teázásra, vegán sütizésre tárnoki otthonunkba az esszenciák társaságában!

Az alkalom ingyenes, viszont a házunk korlátolt befogadású! 🙂

Légyszi írd meg üzenetben, ha szeretnél eljönni, a https://www.facebook.com/VegaKata/ facebook oldalon! 

Ha pedig szeretnél több infót vagy kérdésed van ezekkel kapcsolatban, akkor is írj!

Korábbi Okos Magos termékeink blnce néven érhetők el!

Szervező

Szökrönyös Katalin
Telefon:
+3630 269 6892
Honlap:
https://www.facebook.com/VegaKata

Helyszín

Tárnok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

[Fancy_Facebook_Comments style="padding: 15px 15px 40px 15px;"]