KINEK AKARUNK TETSZENI?

2020 november 29. Marton Éva

Igazából magunknak vagy a férfiaknak akarunk tetszeni? Mi nem vagyunk elégedettek magunkkal vagy a férfiak elégedetlenek velünk? Gondolok itt a kerekded formákra, párnácskákra, hurkákra ugye… Szerintem egyértelmű a válasz.  A legtöbb férfinek nincs baja egy puha, hurkás pocival vagy egy kerekebb fenékkel. Mi nők vagyunk azok, akik -ki tudja miért- de legtöbben már kisiskolás korunkban is a vékonyak táborát akarjuk erősíteni és takargatjuk magunkat bikiniben, legyünk 12 vagy 42 évesek. 

         

A minap hívta fel Marcsi a figyelmemet a legújabb Playboy magazin képeire. Azt írta: “Nézd, tele van dagi nőkkel”… 

         

“Dagi”. Dagi? Nem azt írta, nézd, milyen csinos nők vannak benne… Mert nekünk a sok instalány és kifutón csontjukat csörgető anorexiás modell után egy hús-vér nő már “dagi”. Szörnyű, nem?

     

  

Egy fotót mutatok itt, a többit nézzétek meg az alábbi linken. Szerintem egy gyönyörű, csinos nő van a képen.

     

A Playboy szerintem sosem a csont sovány nőkkel rakta tele a magazint, sokkal inkább a hús-vér nőket idealizált. Miért? Hiszen ez egy FÉRFIAKNAK készült kiadvány, akik minden jel szerint (hány évtizede is van Playboy?) az ilyen nőket preferálják. Hála az égnek!

            

Persze mindez nem felmentés az egészségtelen túlsúly ledobása alól és annak is életmódot kell váltania vagy segítséget kérnie, aki lelki beteg a plusz kilók miatt.

 

 

De azok, akik csinosak, egészségesek néhány plusz kilóval együtt, kezdjék el szeretni magukat! 

           

Ti mit gondoltok erről? Mondjátok el a véleményeteket! 
       

“MINDEN INSTA-LÁNY SZEBB, MINT ÉN”

Korábbi Okos Magos termékeink blnce néven érhetők el!

Vissza