HOGYAN UGROTT LE RÓLAM 3 KG ÚGY, HOGY ÉSZRE SEM VETTEM?

2020 február 2. Sebeők Sarolta

Egy sztori csak nektek! Képzeljétek, van egy mérlegem, aki már ismeri, szép zöld színe van. 🙂 Néha hazahozom az irodából, főleg olyankor, amikor a fiam, Matyi versenyre készül, mert ez a zöld-mérleg picit többet mutat, mint a másik itthoni, így tuti a súlyhatáron belül vagyunk, ha ehhez a mérleghez tartjuk Matyi súlyát. Ma megint verseny lesz, így a héten itthon volt a mérleg és Matyikám minden reggel ráállt. A súlyt tartotta, jelenleg pont a mérlegelésen van a mai verseny miatt.

 

Ez a mérlegem a Te otthoni mérlegednél is többet mutat. Na, ráálltam erre a mérlegre tegnap délután én is. Ez a mérleg szeret engem, jóval kevesebbet mutatott mint a múltkori Matyi-versenynél. Az előző verseny két hete volt, akkor is ráálltam, és 67,2 kg volt az eredmény. Teljesen meg voltam elégedve, hiszen én általában meg vagyok elégedve magammal, mert tudod, ettől lesz boldog az élet! 🙂
                                                               
De tegnap megint ráálltam, és 64,9 kg-ot mutatott. Nem hittem el, gondoltam nem jó. Ma reggel megint ráálltam, és mindössze 64,3 kg-ot jelzett. Na, most vagy beteg vagyok, vagy mi vaaaannn? Hogyan lettem 3 kilóval kevesebb? 

                                  
Gondolkodtam, hogy mit változtattam az elmúlt két hét során az étkezésemen, az edzéseimen. Arra jutottam, hogy semmi különöset. A heti edzésem 8 óra, futni sem voltam, hiszen vagy meleg volt, vagy esett az eső. Néha ettem fagyit, tegnap este még a palacsintából is, de attól biztosan nem megy lejjebb a súlyom, úgyhogy tovább gondolkodtam.

Az elmúlt két hétben:

• túl vagyok a vizsgán – elreppent egy adag stressz a fejem fölül

• elővettem a blnce Slim Flash italporomat, és minden másnap ez a vacsora kókusztejjel és rizstejjel keverve.
                        
• tesztelem a Slimm&Sassy illóolajat, amit én úgy alkalmazok, hogy reggeli után, ebéd után, és uzsonna után egy-egy cseppet cseppentek a számba.
                        
Szeretnéd kipróbálni?
            
A blnce Slim Flash vaníliás, csokis és áfonyás ízben a www.blnce.hu oldalon rendelhető. És ha már ott vagy, ne hagyd ki a Crunchyt és a csicsókakrémet se, mert mindkettő csúcs finom! Szerintem csomagban még kedvezőbb az ára is. Ha nem tudsz választani, segítek szívesen.
                            
Az olajat pedig nálam tudod megrendelni, a következő rendelés a hónap első hetében lesz. És ha már rendelsz, akkor csak mondom, hogy van szúnyogcsípés elleni olaj is, ami nagyon jó illatú, és a bokádon, a csuklódon, a nyakadon egy-egy ki csepp megvéd a szúnyogoktól. Nálunk bevált az esti kutyasétáltatásnál.
                            
További infók az olajokról itt: http://mozduljanyu.hu/index.php/doterra-olajok/
                            
További kérdés esetén keress bizalommal, mindenkinek válaszolok! 🙂
ideirj@mozduljanyu.hu vagy telefonon: 06203313171

 

ÍGY NEVELJ SPORTOS GYEREKET

Korábbi Okos Magos termékeink blnce néven érhetők el!

Vissza