2020 LEGOLVASOTABB CIKKEI

 

Már az Adventi időszak javában zajlik, így ahogy eddig is tettük, idén is összegyűjtjük az év legolvasottabb cikkeit Nektek. Ha eddig nem tettétek meg, mindenképp olvassátok el ezeket az érdekes és informatív cikkeket, mivel 2020-ban sokatok megtette már ezt. 

 

 1. Tóth Gábor – Rémhírek a gabonáról: igaz vagy sem

 

A szakértőről röviden: Tóth Gábor “BioGabi”, táplálkozáskutató, okleveles minőségszabályozó élelmiszeripari mérnök, hűtő- és konzervipari mérnök, szakíró, reform- és biotermék-fejlesztő. Elsősorban élelmiszer- és táplálkozás-tudománnyal foglalkozik, országszerte tart előadásokat (amikor lehet) egészségvédelmi, életmód-központú témákról, hangsúlyt helyezve a megelőzésre, az egyéni szokásokra, személyes felelősségünkre, tudományos-ismeretterjesztő jelleggel, több korosztály számára. További információért BioGabiról kattints ide.
                

RÉMHÍREK A GABONÁRÓL: IGAZ VAGY SEM? – ÍME A LELEPLEZÉS!

 

 

 

 

 2. Szalontai Ildikó – Eszméletlenül finom és egészséges almás pite

 

A szakértőről röviden: “Életmódváltásom 2007-ben, 36 évesen kezdődött. Akkoriban már 96 kg voltam, ami a 168 cm-es magasságomhoz jelentős elhízásnak számított. Hatalmas, legalább 30 kg súlyfelesleggel, több kezdődő egészségügyi problémával éltem. 14 éves koromtól kezdve folyamatosan „fogyókúráztam”, aminek – kemény küzdelmeim ellenére – az lett az eredménye, hogy egyre kövérebb lettem.
Szerencsére idővel rátaláltam a helyes útra, sok hasznos könyv elolvasása után rájöttem, hogy a súlyom nem csak a csinos külső, hanem az egészséges életem kulcsa is.” További információért Ildikóról kattints ide.

ESZMÉLETLENÜL FINOM ÉS EGÉSZSÉGES ALMÁS PITE – Próbáld ki Te is!

 

 

 

 

3. Kovács Mirjana – Ki kell próbálnod: Vegán tojásrántotta – tojás nélkül

 

A szakértőről röviden: “Miri vagyok, növényi táplálkozási szakértő. Egészséges, növényi alapú receptek kikísérletezésével, elkészítésével és megosztásával foglalkozom. 2016. novemberében 1-es típusú cukorbetegséget diagnosztizáltak nálam. Azóta rengeteg időt és energiát fordítottam arra, hogy megtaláljam a tökéletes diétát, amivel kordában tudom tartani a vércukorszintem, javítani tudok az eredményeimen, és a lehető legegészségesebb formámat hozhatom ki belőle.” További információért Miriről kattints ide

 

KI KELL PRÓBÁLNOD: VEGÁN TOJÁSRÁNTOTTA – TOJÁS NÉLKÜL

 

 

 

 

4. Kovács Mirjana – Próbáld ki ezt az édesen tökéletes reggelit!

 

 További információért Miriről kattints ide.

 

PRÓBÁLD KI EZT AZ ÉDESEN TÖKÉLETES REGGELIT!

 

 

 

 

5. Tóth Gábor – Az immunrendszer három védelmi vonala

 

További információért BioGabiról kattints ide.

 

AZ IMMUNRENDSZER HÁROM VÉDELMI VONALA – immunerősítés étkezéssel fiatal korban

 

 

 

 

6. Kovács Mirjana – Csokis-málnás Vegán álomtorta

 

 További információért Miriről kattints ide.

 

CSOKIS-MÁLNÁS VEGÁN ÁLOMTORTA – SZERELEMBE ESHETSZ VELE

 

 

 

 

7. Kiss Mona – Somlói revolúció

 

A szakértőről röviden: “2012-ben diagnosztizáltak cukorbetegséggel és cöliákiával (gluténérzékenység). Kislányom egy éves születésnapján kezdtem el érezni, hogy nem érzem jól magam. Elmentem a háziorvoshoz , aki azonnal teljes vérképet készített. Ekkor kiderült, hogy kóros vas- és vérszegénységem van….Nem vagyok orvos, de segítséget tudok nyújtani a helyes táplálkozás elérésében, akár fogyni, diétázni vágyóknak, vagy akik valamilyen betegségben szenvednek és nem tudják, tanácstalanok a táplálkozás terén.” További információért Monáról kattints ide.  

 

SOMLÓI REVOLÚCIÓ – országtorta mindenmentesen