MIVEL DOBHATOM LE A KILÓKAT? – étkezést helyettesítő készítmények összehasonlítása

2019 november 24. Tóth Gábor

Az érdekesség kedvéért összehasonlítottunk kettő, napi 1-2 étkezést helyettesítő (fogyókúrás) készítményt: a hazánkban legismertebbnek számító Turbódiéta vaníliás változatát és a blnce új kutatás-fejlesztési programjának eredményét, a vaníliás bio Active Slim Flash-t.

 

A szakmai kommenteket jelen összevetésnél mellőzzük, beszéljenek az összetevők, az adatok és a számok. Ne felejtsük el, hogy a termékeket mindennapi fogyasztásra szánták (naponta akár többször is), adott megszakításokkal.

 

Megjegyzés: tisztelettel tekintünk minden gyártóra, forgalmazóra és fejlesztésre, az összevetés egyetlen célja annak szemléltetése, hogy egy-egy vásárláskor az összetevőket, a tápértéket és az ár/érték arányt is érdemes figyelembe venni.

 

Az összehasonlításnak nem célja egyik vagy másik termék előtérbe helyezése, kizárólag az adat- és tényközlés, valamint a szakmailag fontos adatok egymás mellé állítása (amelyet a fogyasztó maga is megtehet és reméljük, meg is tesz az üzletekben).

 

A Turbódiéta termékre azért esett a választás, mert ez a legismertebb ilyen jellegű készítmény, de természetesen bármely más hasonló hazai vagy külföldi termékkel vállaljuk az összevetést, kizárólag az összetételi adatok (összetevők, tápérték, stb.) egymás mellé állításával.

 

Döntsön a tápérték, beszéljenek az adatok!

 

Melyik készítmény milyen összetevőket tartalmaz?

A termékek általános jellemzői egymás mellett

Igen vagy nem? A legfontosabb adatok

 

Hozzáfűzés: blnce kutatás-fejlesztési program

 

Kutatási programjaink lényege: a lehető legkisebb tömegegységbe a lehető legmagasabb tápértéket „sűrítsük bele”, kizárólag természetes összetevőkkel (E-mentes, cukormentes, hipoallergén, stb.), növényi alapanyagok felhasználásával (legtöbbször bio), a jelenleg fellelhető legkorszerűbb technológiával (csíráztatás, fermentálás, vákuumszárítás, stb), megfizethető áron.

 

Felhasznált forrásanyagok: 
https://www.turbodieta.hu/termekek/turbo-dieta-intenziv-vanilia
https://blnce.hu/blnce-termekek/superfood/slimflash

 

22 ÉRV A VÁLASZTÁSODHOZ – súlycsökkentés okosan

 

Korábbi Okos Magos termékeink blnce néven érhetők el!

Vissza