22 ÉRV A VÁLASZTÁSODHOZ – súlycsökkentés okosan

2019 október 16. Ételem.hu

Korábban EBBEN a cikkben írtunk arról, hogy milyen módon készülnek az egyes fogyókúrás termékek. Bizony, nem minden egészséges, ami diétás! Azt viszont lelkiismerettel állíthatjuk, hogy a blnce Slim Flash elnevezésű, súlycsökkentő fehérjekészítményünk kiemelkedően sikerült, és kihoztuk a maximumot a teljes étkezést kiváltó és fogyást segítő termékünkből. Van 22 érvünk, hogy miért éppen a Slim Flash-t érdemes választanod. Bizony, mind a 22 állítás igaz! Lehet, hogy a 23. érv már neked fog eszedbe jutni? 🙂  

 

22 dolog, amiért érdemes a Slim Flash-t választanod:

 

1️⃣ Napi egy vagy két étkezést 100%-osan helyettesít, azaz minden tápanyag megvan benne, amelyet egy nagy étkezéskor be kell vinnünk a szervezetünkbe.

 

2️⃣ 100%-ban E-mentes, azaz nem kerül bele egyetlen adalékanyag sem, ami a termékkört tekintve szintén egyedülálló.

            

 3️⃣ Rendszeres használatával szükségtelenné válnak a költséges, és nem ritkán E-számokat, szintetikus anyagokat hordozó étrendi kiegészítők.

 

 4️⃣ Az elmúlt egy éves tapasztalataink határozottan alátámasztották hatékonyságát, fenntartja a jóllakottság érzést, ellát minden fontos tápanyaggal, emellett segíti a súlycsökkenést. 

 

 5️⃣ Azok számára is javasolható, akik súlymegtartásra, illetve általános teljesítmény-megőrzésre törekszenek.

 

 6️⃣ 100%-ban vegán. A vegetáriánus és vegán családok tápanyag-ellátottságát javíthatja, esetükben kiemelkedő szerepe lehet a tápanyagpótlásban.

 

 7️⃣ Alkalmas kisgyerekek (12 hónapos kortól), gyerekek, fiatalok, felnőttek, idősek, sportolók, várandós- és szoptatós anyák, ülő és fizikai munkát végzők számára egyaránt. Mindkét nem (nők és férfiak) számára alkalmas, hasznos készítmény. (Elérhető nők és férfiak számára kifejlesztett változatban is.)

 

 8️⃣ Magyar tudományos munka eredménye.

 

 9️⃣ Kivétel nélkül ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagokból készül, ami a súlykontroll termékeknél szinte egyedülálló.

                      

🔟 Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, az ízesítőknél is.

 

1️⃣1️⃣ Tejfehérje-, tejcukor-, tojás-, szója- mogyorómentes és GMO-mentes.

 

1️⃣2️⃣ Gluténtartalmú összetevőt nem tartalmaz.

 

1️⃣3️⃣ Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, steviával édesített.

 

1️⃣4️⃣ A csíráztatott alapanyagok lehetővé teszik a maximális felszívódási és beépülési hatékonyságot. A csíráztatáskor a magvak vitamin- és fitoaktív anyag-termelő „üzemmé” válnak. A képződő gamma-amino-vajsav (GABA) és oryzanol nagy szerepet vállalnak az éhségérzet csökkentésében és egyéb védőfolyamatokban.

 

1️⃣5️⃣ Hipoallergén növényi fehérjeforrásokat tartalmaz (rizs, borsó, kendermag), amelyek szintén ökológiai gazdálkodásból származnak. Előnye, hogy a fogyókúrás termékekben gyakran jelen lévő szója- és tejsavó-fehérjét nem tartalmazza.

 

1️⃣6️⃣ A hozzáadott nyomelemek (cink, réz, szelén) természetes alapúak, újgenerációs speciális, funkcionális élesztők révén kerülnek a termékhez. Az élesztők saját maguk számára feldolgozzák, szerves módon megkötik e nyomelemeket, így hatékonyan hozzáférhetők az emberi szervezet számára is.

 

1️⃣7️⃣ A kíméletes technológia révén az összes alapanyag nyers, élő formában megmarad a keverékben; könnyen emészthető és felszívható, gázképződést okozó anyagokat nem hordoz (a borsó héjrészeit alkotó anyagok nincsenek benne).

 

1️⃣8️⃣ A jelölésen szereplő vitaminok jelentős része a csírázás során képződik (Pl. B-vitaminok), illetve az alapanyagokban eredetileg is megtalálhatók szerves formában (számos ásványi anyag és nyomelem).

 

1️⃣9️⃣ A hozzáadott funkcionális élelmi rostok Laktobacillusok által fermentált, feltárt formában kerülnek a termékhez, így a rostok jobban hasznosulhatnak, emellett az éhség-jóllakottság egyensúlyt is szabályozzák.

 

2️⃣0️⃣Könnyen emészthető és felszívódó, gázképződést okozó anyagokat nem hordoz (a borsó héjrészeit alkotó anyagok nincsenek benne).

 

2️⃣1️⃣ Nemcsak fogyókúrázók számára alkalmas, mivel beltartalmi paraméterei, tápértéke révén számos anyagcsere-folyamatot szabályoz, védelmi mechanizmusokban, a haj, a köröm, a bőrszövet minőségének megőrzésében részt vesz, általános roboráló.

 

2️⃣2️⃣ Adható étkezés mellett is (kiegészítő jelleggel), ez esetben a normál étrend maximum 25-30-át fogyasztjuk el, majd a Slim Flash készítményből kiegészítő mennyiséget (Pl: 20-30g) alkalmazunk.

 

(Szponzorált sajtóanyag)

 

SÚLYCSÖKKENTÉS MINDEN ÁRON? Hogyan készülnek a “csoda”készítmények, és miként válasszunk?

Korábbi Okos Magos termékeink blnce néven érhetők el!

Vissza