TINDER – VALÓSÍTS MEG MINŐSÉGI TÁRSKERESÉST A NETEN!

2019 augusztus 14. Bacsa Katie

Ha kimondjuk, ha nem; elfogadjuk vagy sem: a Tinder, az online párválasztó okostelefonos alkalmazás igenis fénykorát éli. Őrületesen sok user (felhasználó) használja. De a felszínen a társadalom mégsem fogadja el, és elítéli. Nem beszélünk róla, mert félő, hogy mit gondolnak majd rólunk… Mi most mégis beszélünk róla!

 

Mi is az a Tinder?
Egy online randizós, partner vagy kapcsolatkereső applikáció, ami már Magyarországon is teret hódít, sőt, még egy könyv is született belőle (Tóth Anikó Dóra: Jobbra húzott történetek). 196 országban van jelen, és több, mint 40 nyelven elérhető legalább. Már öt éve is 50 millió felhasználója volt havonta. Bár több komoly kapcsolat is alakult innen, de az applikáció kimondatlanul is elég gyakran szexpartner-keresőként funkcionál. 

 

Meg lehet kérdőjelezni az online ismerkedés elveit, de a célom nem az ítélkezéskeltés, hanem a felismerés.

 

Cikkemmel és ötleteimmel szeretnék tabuk nélkül kiállni a csajokért! Azért, hogy a nők is felvállalhassák, ők is vágynak örömökre, ők is szeretnek és akarnak randizni, ismerkedni. A lányoknak is lehetnek fizikai vágyaik is! Akarhatnak és megérdemelnek sok szépet és jót. Ez nem szégyen, sőt, egészséges.

 

Hogyan Tinderezz, ha önbizalmat és élményrandikat szeretnél?

 

A Tinder működési elve, hogy ha valaki tetszik a profilja alapján, azt jobbra húzzuk, ha pedig nem tetszik, akkor balra. Amennyiben mindketten jobbra húzták a másikat (azaz mindketten tetszikelik egymást), azt Match-nek nevezik.

Azonban könnyen le is húzhatja az önbecsülésed az egoból történő húzogatás. Használd inkább tudatosan az applikációt, az önbizalmad valós növelésével.

                

Hogyan?

 

A barátnőimtől, valamint cikkek és beszámolók tanulmányozása során rengeteg kiábrándító esetről hallottam, de én mégsem futottam bele hasonló rémtörténetekbe. Vannak nyers és nyomulós figurák, de – hacsak nem az az ízlésed – nagy eséllyel velük nem is match-elsz, amennyiben… 

 

1️⃣ Megalkotod a saját szabályaidat, a saját (magas) mércédet

 

Dönts el mit akarsz, de kíméletlenül őszintén. Írd is le, szánj időt rá. Minél konkrétabban fogalmazz. Ne feledd, ez a Te listád. Senki nem olvassa. Senki sem látja. Légy végtelenül őszinte magaddal! Ezek a kérdések segíthetnek: 

 

  • ❓ Mit szeretnél pontosan?
  • ❓ Mi az amit nem?
  • ❓ Mik a külső-belső igényeid egy partnernél?
  • ❓ Mit szeretnél átélni?
  • ❓ Mik a határaid?      

 

2️⃣ A profilod

 

Magadról írni, bemutatkozni itt szinte felesleges, a fiúk nagy többsége egyáltalán nem nézi. Csak az első fotód számít igazán. Az legyen természetes, ahogy egy jobb hétköznap kinézel, és persze az ideális szög, fények “használata”, olyan smink, ami Te vagy, azért megengedett.

 

Tipp: egy képen is átjön a kisugárzás. Akkor fotózd le magad, amikor a legjobban érzed magad, ha úgy érzed, na most az átlagosnál jobban sugárzol. Vagy egy ilyen (nem túl régi) képet vegyél elő. A „körítés” nem lényeg, csak Téged néznek. Az igényesség viszont Téged tükröz. Hidd el, a pasiknál sokkal nagyobbat tud ütni a ragyogás, mint egy – bár látványos –  jól beállított, de műmosollyal teli vizuális megjelenés.

3️⃣ Hozzáállás 

 

🔷 Ez a privát zónád. Senki sem ítél el. Igenis add magad, és éld meg magad! Ez a te világod. A te álmaid, örömeid, amikért most (okosan) átéléssel tehetsz.

 

🔷 A Tinder „arról” szól. Ha már regisztráltál, ezt tudd, és ne légy utólag felháborodva, ha szembesülsz vele. A minőség viszont RAJTAD múlik.

 

 Te is „azt” szeretnéd? Ne szégyelld. Te is vágyhatsz örömökre és változtathatunk a világon, ha ezt meg is engedjük, mi több, fel is merjük vállalni.

→ Olvasd el @jessicaolie írását az Instagramon a témában ITT

 

 🔷 De! Mindezt lehet kifinomultan és igényesen csinálni. Úgy, mint egy igazi hercegnő.

🔷 Komolyat keresel? Oké. Jelezd a leírásodban, és nem ér meglepetés, vagy joggal pattintod le a kellemetlenkedőket. Ennyi.

 

🔷 Ne húzz mindenkit be, aki kicsit is szimpi. Ne ego-match bajnokság legyen, mert az veszélyes és függőséget is okozhat. Legyenek szabályaid, és ami a legfőbb: igenis legyen egy saját mércéd, igényed! Ez a te életed, a te választásod. Ismétlem: senki nem ítél el. Ha tartod magad a szinthez, amit felállítottál, erősödik a lelked és az önbecsülésed is.

 

🔷 Igaz, ez nem instant-önbizalom, mint 60 perc alatt 60 match, de ez legalább valós és maradandó, és 99% csalódásmentes üzemmód. 

 

4️⃣ Bunkóságszűrő

 

Mielőtt hirtelen jobbra húzol (vagy fel – ez azt jelenti, hogy szuperlike-ot dobunk valakinek, aki lehet, hogy elment a mi profilunk mellett, tehát balra húzott, de így kap még egy esélyt, hogy megnézzen és match-eljünk 🙂 ) mindenképp nézd meg alaposan a leendőd profilját, és ne csak az első képet. Ahhoz képest meglepően sok személyes infóval kedveskednek nekünk a srácok. Vannak kedvenc zenék, bemutatkozó leírások, sőt, gyakran még Insta vagy fb profil linkek is. Még ha ki is csinosította ezeket a profilokat az illető, nézd meg, ne légy rest. Közben figyelj és hallgass az ösztöneidre: 

 

  • ❌ Szorongás a hasad körül? Balra.
  • ✅ Felszabadult véráramlás a végtagjaidban, esetleg kisebb pulzuszavar? Jobbra.        

 

5️⃣ Most állj meg!

 

És akkor kb. 5-6 ilyen jó, minőségi match-nél állj meg. Légy tudatos és emlékeztesd magad a valódi céljaidra és az önbecsülésedre. Figyelem! Ha itt tovább mész, könnyebben kiábrándító randikban lehet részed.

Tehát függeszd fel a huzavonát és, most jön a varázsrecept. Ne csak dumálj! Hanem:

 

Castingolj! Élvezni fogod! 🙂 

 

Amikor ezt elmeséltem a barátnőimnek, azt kérdezték tőlem: „Juj, de hülye vagy! Nem mondod, hogy a pasik benne maradtak a chatben?”

 

De bizony. Sőt mi több, élvezték is nagyon, és sok pozitív visszajelzést kaptam tőlük. Mert erre nem számítottak, ez nem volt átlagos, így elkezdtek rám figyelni, kíváncsian várták, mi fog kisülni. Nyílt lapokkal játszottunk, de tényleg játszottunk és ez megnyerőnek bizonyult.

 

Önmagában már csak az is hogy leírtam magát a szót, hogy “játék”, energiát adott, oldottá tette őket, s ezáltal őszintébbé. És még csak észre sem vették. Tök sok fontos infót tudtam meg a játék leple alatt, ezerszer többet, mint a “Milyen napod volt?” (brrr…) „mit dolgozol?” „Mit keresel itt?” típusú unalmas kérdések által.

 

🎦 Casting, avagy Igaz vagy hamis? játék

 

Az a lényeg, hogy mindketten kérdeztek a másiktól 5-5-öt, felváltva. Megegyeztek, hogy tabuk nélkül (vagy ha vannak határaid, akkor itt mondd el) bármit, ami érdekli a másikat, kérdezhet. Erre a másik ír egy A, B és C választ, melyekből csak az egyik igaz. A partnernek ki kell találnia, melyik az. Ha van kedvetek még utána erről dumálhattok, de jöhet egyből a kövi kérdés is, oda-vissza.

 

Tippek:

🔰 A dolog esszenciája, hogy te is merj kérdezni bátran, Te is bújhatsz kicsit a játék mögé. Élvezd, hogy téged is felszabadulttá tesz a chat, és az, hogy némileg te irányítasz.

🔰 Légy kreatív a válaszadás terén, gondolkodtasd el vagy épp tedd kíváncsivá. Akár mindhárom igaz lehet?? Vagy légy humoros, vagy amilyen vagy, add önmagad, add át önmagad!

🔰 És figyelj! Mert már önmagában a srác feltett kérdése is sokmindent elárul. Ismét figyelj a tested jelzéseire is!

 

➡️  Csak akkor menj el a randira, ha minden mércédnek és érzékszervednek megfelelt a partner. Ha nem, merj intelligens módon elbúcsúzni, köszönd meg a tapasztalatteljes perceket. (Ha bunkó, tiltás és kész, ne izgasd magad.):     
          
Igazi élményrandikban, izgalmas és igényes alkalmakban lehet részed, ha így jársz el! 🙂

Persze még így is csalódhatsz, de az igazán önbizalomromboló és bosszantóan igénytelen randiktól tutira megkíméled magad.

 

Nagyon szurkolok hogy élvezd, légy önmagad, és megkapd, ami miatt belevágsz!

 

Katie

 

6+2 TIPP, HOGY JÓL INDULJANAK A NAPJAID

Korábbi Okos Magos termékeink blnce néven érhetők el!

Vissza