ARNOLDNÁL BETELT A POHÁR! MAJDNEM KILÉPETT AZ ÉLETEMBŐL..

2019 május 15. Marton Éva

Na, azt hiszem, erre mondják, hogy kattintásvadász cím, de nekem nagyon tetszik, és tényleg igaz a sztori, meg a címe is. Remélem, megbocsátjátok….

 

Az történt, hogy Adrinak, főszerkesztőnknek – elmeséltem az esős futásom történetét vagyis, hogy elromlott a futógépem. Adri azt mondta, nagyon izgul, hogy rendbe jöjjön a futógép, mert jól tudja, hogy életem (és már az Ételem.hu életének is) része lett. Már hallotta, mennyit kocogok rajta, úgyhogy küldi a pozitív energiát.
                  

     
Adri feltett egy kérdést is, ami után hirtelen elszégyelltem magam:
                          
– És van neve a futógépnek?
                  

Húúú… tényleg, az emberek elneveznek autókat, telefonokat, mindenféle kütyüt is. (Mondjuk nálunk csak egy éjjeli lámpának van neve a gyerekszobában: Bianka). Én meg milyen gazdája vagyok szegény futógépnek, aki hosszú évek óta kiszolgál, visz a hátán, és gyötröm egyfolytában…. És neve sincs… Tök gáz…

 

Úgyhogy gondolkodóba estem.

Kellett egy név. Erős legyen. Férfi legyen. Fittness témában profi legyen… Ki másról, mint a Testépítő-Terminátorról nevezhettem volna el? Ugye?

 

Így hát Arnold lett a neve. Így utólag.

 

Immár, hogy neve is lett szegény „betegnek”, felhívtam az „orvost”, vagyis a Sport8 üzletet, ahol sok évvel ezelőtt beszereztem a gépet. Annyira jó fejek voltak a vásárlásnál, emlékszem, pedig 120 kilósan gurultam be futópadot nézegetni. Kb 8 éve vehettem, és azóta egyszer volt baja, akkor kijött házhoz két srác, és pillanatok alatt meggyógyították. Azóta sem volt semmi panasz rá. Pedig nem kis súlyt cipel szegény hosszú évek óta….

 

Na, hívom őket már-már kétségbeesve (sokat segít az Immuno Relax, hogy megőrizzem a hidegvérem – igen, ez is a reklám helye, imádom!). Mondtam a Sport8-ban Csabának, hogy Arnoldnál, a futógépnél betelt a pohár, úgy csinál, mint aki meghalt. Újra kellene éleszteni. De nagyon gyorsan, mert kint esik az eső, és nekem kocognom kell. Lehetőleg a futógépen…

 

Képzeljétek, azonnal tudta a mi a baj. Mármint nem velem, a futógéppel.

 

Nem, nem bekapcsolni kellett, ezt már próbáltam többször, és a hosszabbítókat is cserélgettem, de nem segített. A bekapcsoló gomb mellett (lent a földön kb.) van egy csavar-szerű fekete izé, és azt kellett visszanyomni. Rá nem jöttem volna, hogy az nem csavar. Mondjuk hason fekve, szemüvegben vizslatva nyomkodhattam volna, de megmondom őszintén, nem fordult meg a fejemben. 
                                      

                  
Csabától megtudtam, hogy egy idő után, ha túl van hajtva a gép, általános szervizre szorul (olajozás, gumicsere, ilyesmi), és ilyenkor ezzel a „gomb kilökődéssel” jelzi, hogy oda kell rá figyelni. (Egy ilyen “figyelj rám!”-gomb a párkapcsolatokban is jól jönne… – a szerk.)

 

Húúú, ujjongva mondtam neki, szuper, bekapcsolt! Közben sopánkodtam, hogy hát, igen, ez már egy régi gép.

 

– Milyen régi? – kérdezte a Doktor Úr.
– Háát, több, mint 5 éves.
– Óh, az még nem régi, ennek még évekig mennie kell minden gond nélkül, csak figyeljünk oda az olajozásra.

 

Mennyire rendesek már? Nem jönnek ki 10 ezerért megnyomni egy gombot, nem tukmálnak rád egy új gépet. Imádom az ilyen embereket és szolgáltatókat.

 

Szóval így történt, hogy Arnold majdnem kilépett az életemből, de aztán egy párkapcsolati terapeuta segítsége után ott folytathatjuk, ahol abbahagyjuk. Azóta sokkal olajozottabban mennek a dolgok! 

 

Puszi, megyek, vár Arnold! 😀 

 

KELL EGY KIS MOTIVÁCIÓ? ELŐTTE-UTÁNA FOTÓK A SZOMSZÉD LÁNYTÓL

Korábbi Okos Magos termékeink blnce néven érhetők el!

Vissza