NEMSOKÁRA STRANDSZEZON – LEGYÉL ADDIGRA MÉG CSINOSABB!

2019 május 10. Ételem.hu

Nemsokára mehetünk a strandra, végre! Ha úgy érzed, jó lenne addigra még csinosabbnak lenni, akkor jó helyen jársz. Gyere velünk újra életmódot váltani! Indul a Strandszezon 21 napos programunk, melynek segítségével könnyű dolgod lesz változtatni az alakodon és az étrendeden. Segítünk!

 

A program 21 napos, tehát 3 hétig tart. Május 13-án hétfőn startolunk! Szuper lesz, hiszen komplex növényi étrendet biztosítunk számodra: reggeli, ebéd és vacsora, receptekkel minden étkezéshez! Természetesen egészséges, finom összetevőkből. A kedvetekért összeállítottunk külön férfi és női menüsort, hogy alkalmazkodjunk az esetleg eltérő testi igényekhez.

 

A programot szakértőink tervezték meg és kísérik: Tóth Gábor egészségmérnök, Horzsa Krisztina dietetikus, valamint Szökrönyös Katalin vegán szakács. Még azokra is gondoltak, akiknek kevés az idejük, így  az ebédedet meg is rendelheted a Jófalattól, hiszen az Okosfalat menüsor Tóth Gábor “Bio Gabi” ajánlásával a program része. Keresd az E4-es menüsort a www.jofalat.hu oldalon.

 

Szeretnénk online támogatást és közösséget nyújtunk neked ez alatt a három hét alatt is, így csatlakozz bátran facebook csoportunkhoz EZEN a linken!

 

Ha még hatékonyabbá szeretnéd tenni a programodat, blnce termékkedvezménnyel segítünk: Slim Flash súlycsökkentő termékeinket 15%-os kedvezménnyel, a Strandszezon életmódváltó csomagokat pedig 21% kedvezménnyelvásárolhatod meg webshopunkban. A Slim Flash segítségével kiválthatod a vacsorádat is akár, így már tényleg csak egy egészséges reggelit kell összeállítanod, ha kevés az időd. 

 

A menüsort és a további részleteket megtalálhatod majd EBBEN a menüpontban!
                                        
Kedvcsinálónak mutatunk néhány finomságot a múltkori programunk ételei közül:

Korábbi Okos Magos termékeink blnce néven érhetők el!

Vissza