A FIATALOS BŐR 6 TITKA – tényleg a kozmetikumoktól leszünk ránctalanabbak?

2018 október 8. Németh-Ambrus Orsolya
Üde, ránctalan, rugalmas, hibátlan bőr…. mindenki erre vágyik, és manapság a reklámok azt sugallják, hogy ezt csak és kizárólag kozmetikumok magunkra kenésével lehet elérni. Pedig nem, pontosabban ez is fontos, de csak a jéghegy csúcsa… Ismerd meg az úgynevezett Testápolási piramist!
      

Nincs olyan csodapirula a világon, ami biztos fogyást garantál ugyanolyan előnytelen életmód mellett, mint amit korábban is éltünk, mert a szép alakért bizony tenni is kell valamit. Éppen így van a bőrünkkel is: nem elég rákennünk egy méregdrága krémet, ha igazán jó eredményt akarunk elérni.

Coming Soon
Total Votes : 25
 

De pontosan mi a titka a friss, fiatalos bőrnek? 

 

1. A mindennap végzett testmozgás adja meg az alapot, mert élénkíti a vérkeringést, ami felgyorsítja a bőr tápanyag-ellátottságát, és segíti az anyagcsere-folyamatokat.

 

2. Az edzéshez párosul a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel, így érhetjük el, hogy friss, üde, és kellően hidratált legyen a bőrünk.

 
 

3. Tanulmányok sokasága foglalkozott már a pihenés és az alvás fontosságával, és persze ez a módszer a leghatékonyabb az öregedés jelei és a karikás szemek ellen is!

 

4. Nagyban hozzájárulhatunk bőrünk rugalmasságához, ha megfelelően, sok teljes értékű alapanyagot felhasználva táplálkozunk.

 

5.friss levegő, hasonlóan a testmozgáshoz, élénkíti, erővel tölti fel a fáradt bőrt, és ha mindehhez még napsütés is társul (persze a napozással vigyázni kell!), a D-vitamin-ellátottságunkért sem kell aggódnunk. 

 

6. Erre az alapra telepszik rá aztán a kozmetikumok világa, és csak ezen az alapon lehet igazán hatékonyan eredményt elérni.

 

Az, hogy a bőröd egészsége szempontjából melyik elemek a legfontosabbak számodra, egyéni, de ezek az alapelvek mindenki számára azonosak. Tehát ha problémás a bőröd, ne csak a kozmetikumokban bízz, hanem gondold végig a piramis alapján, hogy megfelelő-e az életmódod!

 
Szerző: N. Ambrus Orsolya kozmetikai vegyész A szerző a https://www.linashop.hu bloggere.
Korábbi Okos Magos termékeink blnce néven érhetők el!

Vissza