NAPOZZUNK OKOSAN ÉS TUDATOSAN!

2018 augusztus 9. Szalontai Ildikó

Tombol a nyár, és én nyári gyerek lévén imádok napon lenni, friss levegőn sportolni  – ha nincs rekkenő hőség – de igazán szeretek strandolni, úszkálni, olvasgatni és még horgászni  is. 🙂 Érezhetően feltölti a szervezetemet, és télen nagyon tud hiányozni a napsütés. Szerencsére könnyen barnulok, mégis nagyon hasznosnak érzem a magas béta-karotin tartalmú zöldségek és gyümölcsök, a sárgarépa, sárgadinnye, papaya, édesburgonya fogyasztását. Mostanában az édesburgonya mellett  nagy kedvencem lett a homoktövis, ami szintén csodás béta-karotin forrás és mellette még fantasztikus energiát is ad nekem.

 

Ezek a csodás színben pompázó zöldségek és gyümölcsök látványosan, érezhetően segítik a barnulást és nagyon fontos tulajdonságuk, hogy erőteljes antioxidáns források, így védenek a szabad gyökök ellen is, erősítik az immunrendszert, segítik szemünk világát is.

   

Szeretem természetes formájukban fogyasztani, de a homoktövis a bioboltom polcain megtalálható őrlemény, szörp és velő formájában is. Rendszeresen fogyasztom és ajánlom is vásárlóimnak, és mondhatom, hogy nagyon sokan „rászoktak” már a homoktövisre. Az őrleményt smootie-ba teszem, vagy az edzés utáni növényi fehérjeturmixomba. A szörpöt nem is szoktam nagyon édesíteni, kifejezetten jól esik a savanykás íze.

 
Coming Soon
Total Votes : 13
 

Élvezzük a nyarat okosan, fogyasszunk magas béta-karotin tartalmú természetesen ételeket, vagy a magunkkal is vihető őrleményt, szörpöt!

   

Ne feledkezzünk meg a külső bőrápolásról sem, de válasszunk olyan naptejet, napozás utáni krémet, amiben nincs káros adalékanyag. Ha napozás után mégis kicsit élénkebb a színünk a kelleténél, használjunk aloe vera gélt, vagy akár homoktövis olajat, ami gyorsan és hatékonyan nyugtatja, ápolja és táplálja bőrünket. Ezek a termékek megtalálhatóak bioboltom polcain – éppen azért, mert hitelesen és jó szívvel tudom ajánlani őket. 

 

Érdemes elolvasnod egy másik fontos cikket is a naptejekről! Kattints ide:

 
EZÉRT NE KÉSZÍTS HÁZILAG NAPTEJET!
Korábbi Okos Magos termékeink blnce néven érhetők el!

Vissza

Kapcsolódó cikkek