GYÓGYULJ GYORSABBAN EZZEL AZ INNOVATÍV TERÁPIÁS MÓDSZERREL!

2018 július 20. Author Guest

Ki ne szeretné felgyorsítani a gyógyulási időt, ha valamilyen sérüléssel, testi fájdalommal küzd? Valószínűleg mindenki arra szavaz, hogy mielőbb szabadulni szeretne a kellemetlen érzésektől és hamar regenerálódni akar… Egy újfajta elektromágneses terápia szerencsére segíthet – még akár csonttörés esetén is!

 

Képtelenség minden apróbb balesetet megelőzni, hisz számtalan élethelyzetéből adódhat sérülés: valaki a busz után futva lép mellé, vagy éppen elcsúszik. A valamilyen sportot űzők pedig fokozottan ki vannak téve ennek a kockázatnak. Ezeket a különbőző típusú problémákat ma már komplexen lehet és érdemes kezelni, emellett vannak olyan innovatív terápiák is, melyek segítik a gyorsabb gyógyulást. No de ki ismeri mindegyik újfajta “kütyüt és eszközt”, ami segíthet… Arról nem is beszélve, hogy tele a piac olyan készülékekkel, amelyek hatékonysága kevésbé bizonyított. 

 

A BTL legújabb innovatív terápiája, az úgynevezett „Super Inductive System“ (SIS) kezelés azonban teljesen megbízható. A technológia nagy intenzitású elektromágneses mezőn alapul, amelynek titka, hogy jótékony hatást fejt ki az emberi szövetekre. A terápiás hatások között fájdalomcsillapítás, csontregeneráció, izomrelaxálás, izomstimulálás és ízületmobilizálás szerepel.

   

De mitől olyan hatékony? 

 
  • ♥ Mivel a SIS a neuromuszkuláris (izom-ideg) szövetet célozza meg, a vázizomrendszer és az idegrendszer krónikus és akut fájdalommal járó kórállapotainak kezelésére alkalmazható.
  • ♥ Adott beállítások mellett a mágneses mező és az izom közötti kölcsönhatás kedvező izom-összehúzódáshoz vezet. Az ízület körüli izmok ismétlődő összehúzódásával pedig felszabadítható a beszűkült ízület.

  • ♥ A helyi vérkeringés és szöveti anyagcsere javítása miatt a SIS már a kezelés elejétől javallott például a csonttörések ellátásában!
  • ♥ A legyengült izmok megerősítése érdekében is használható.

  • ♥ Nagyfrekvenciás stimulációjával a SIS hatékonyan csökkenti az izomfeszülést, és így spasztikus rendellenességek kezelésére is kiváló.
 

Ha szeretnéd kipróbálni ezt a terápiás módszert, akkor érdemes felkeresned a Medical Point Egészségközpontot (www.medicalpoint.hu), melynek kezeléseit speciális izületi és mozgásszervi diagnosztika előzi meg (MRI). Majd egy részletes megbeszélés keretében az adott szakterület specialistájával konzultálva határozzák meg a rehabilitáció menetét. A rehabilitáció része is lehet a SIS mágnesterápia, de önmagában is alkalmazható. Fordulj hozzájuk bizalommal, segítenek a komplex kivizsgálás lebonyolításában! 

  Szerző: Szekér Zoltán szakterülete: képi diagnosztika, ízületi MR diagnosztika   Ha érdekesnek találtad ezt a cikket, olvasd el szerzőnk előző írását is:  
A MÓDSZER, AMI EGYSZERRE KÉPES ELLAZÍTANI ÉS MEGERŐSÍTENI

Korábbi Okos Magos termékeink blnce néven érhetők el!

Vissza

Kapcsolódó cikkek