AKI EGYEDÜL ESZIK EGÉSZSÉGESEN A CSALÁDBAN

2018 június 6. Marton Éva

Mint azt már olvashattátok, igyekszünk nektek bemutatni a szakértőinket – egyrészt, hogy közelebbről is megismerhessétek őket, másrészt mert úgy gondoljuk, nagyon sokat lehet tőlük tanulni! Ezúttal Marton Évával készült, 7+1 kérdésből álló interjúnkat olvashatjátok, aki az oldalon “A szomszéd lány” életmódváltó sorozatot írja. Fogadjátok sok szeretettel! 

 

Korábbi interjúinkat Katie-vel, a tinimentorral ITT, Szalontai Ildivel, a bio-bloggerrel pedig IDE kattintva olvashatjátok el. 

 

1. Mutatkozz be maximum 5 mondatban!

 

Marton Éva vagyok, édesanya, dolgozó nő, lelkes életmódváltó. Multinacionális cégnél végzett munkám mellett, amikor csak időm engedi, a családomnak, és a hobbimnak, a fotózásnak élek.

 

Örök optimista vagyok, hiszek az emberi kapcsolatok, az őszinte kommunikáció, a tettek erejében, és abban, hogy ha önzetlenül segítünk, azt a sors sokszorosan meghálálja, talán éppen akkor, amikor nem is számítunk rá. Hiszek benne, hogy a gyermekeink a jövő, ha szeretjük, jól neveljük őket és jó példát mutatunk, a saját jövőnkért teszünk.

  2. Milyen cikkeket írsz az oldalra?  

Az etelem.hu oldalt Tóth Gáboron keresztül ismertem meg, akivel évek óta kapcsolatban vagyunk, sokszor járt a vállalatunknál, előadásai mindig nagy sikert arattak. Miután nagy átalakuláson mentem át, életmódváltásommal több mint 35 kilót fogytam, Gábor arra kért – ismerve energikus, inspiráló személyiségemet – , hogy írjak az oldalra motivációs jellegű, saját tapasztalataimon alapuló cikkeket. Nem félek megosztani a nehézségeket, mindennapi küzdelmeket, és persze a sikereket sem, így  „Szomszéd lányként” írok az oldalra, ezzel segítve a hozzám hasonló hétköznapi embereket, hogy elérjék a céljaikat, legyen az tetemes túlsúly leadása, vagy csak egy kis inspiráció a mindennapi egészséges táplálkozáshoz, mozgáshoz, munkához…

 

3. Mit tartasz a legnagyobb sikerednek?

 

Az életmódváltást. Hogy megszerettem a zöldségeket, hogy könnyedén oda tudok figyelni az egészséges táplálkozásra, és hogy a munka és család mellett belefér a mozgás is az életembe.

 

4. Mit jelent számodra az egészséges életmód?

 

Rendszeres, tiszta étkezés, sok víz, mozgás, „mérgek” kiiktatása a szervezetből.

 

5. Mit teszel azért, hogy egészségesebb legyél? És mit nem? 

 

Minden nap odafigyelek, hogy mikor, mit és mennyit eszem. Rengeteg vizet iszom. Igyekszem rendszeresen mozogni. Hogy mit nem? 😊 Ez jó kérdés. Többet és tudatosabban kellene sportolnom, nem kellene néha elbuknom az egész napi (vagy heti) tiszta étkezést egy nutellás palacsintán vagy pisztáciafagyin. 😊

 

6. Melyik a kedvenc cikked az Életem.hu-n?

 

Niki 6+1 tippe a futáshoz. Már korábban is említettem, de imádom!  

 

7. Hol tudnak Téged elérni az érdeklődők? 

 

A fotós honlapomon: www.createvaphoto.hu

 

+1. Mivel töltöd a szabadidődet, van más is, ami lelkesít a hivatásodon, az egészséges életmódon kívül? 

 

A családommal. Akik velem ellentétben soha nem voltak hízásra hajlamosak, tökéletes a testük, azt esznek amit akarnak, és egy-egy hétvégén mosolyogva kivárják, hogy kirántsam nekik a mérgező rántott húst vagy kisüssem a (csukjátok be a szemeteket, halkan mondom: fehérlisztes, nutellás) palacsintát… miközben én eszem a salátámat.. ☹ Tudom lehet másképp is sütni… mondják is mindig: Jó, anya, egészségeset sütsz majd „holnaptól”…. 😊

  Olvastad már Éva előző cikkét? Egy híres edző óráját próbálta ki, de megbánta – és ezt meg osztja velünk:  
NEM MIND ARANY, AMI FÉNYLIK: A SZTÁREDZŐ ÓRÁJÁN JÁRTAM (sajnos)
Korábbi Okos Magos termékeink blnce néven érhetők el!

Vissza

Kapcsolódó cikkek