„15 KILÓT FOGYTAM EDDIG A FÉLÉVES BABÁM MELLETT!”

2018 március 1. Baski Sándor

Hogyan nyerte vissza az alakját vendégem, Fatima kétgyerekes anyaként egy kisbaba mellett?

 

Fatimával először 2005-ben találkoztam. Lejött edzeni a terembe, és megkért: legyek az edzője, valamint segítsek neki a fogyásában. Akkor 80 kg volt a súlya. Ebben az időszakban csodálatos eredménnyel 56 kg-ra fogyasztottam le, amit nem egészen 6 hónap alatt értünk el. 

 

Fatima akkoriban nagyon fanatikus volt: a kötelező edzéseken kívül délutánokon is lejárt kardiózni.

 

Szeptemberben újra eljött hozzám, méghozzá a szülés után 6 héttel! Mindezt természetesen az orvosa engedélyével tette. Amint lehetséges volt, szerette volna visszanyerni a korábban elért alakját. Igyekezete becsülendő, hiszen gyermekeinek egészséges édesanyára van szüksége! Most, a 2. gyermek után, 13 év elteltével is megmaradt az akarata és kitartása. 92 kg-ról kezdtük, s most február 25-én 77 kg-ot mutatott a mérleg. 

 

Fontos kihangsúlyozni, hogy azok esetében, akik komplex edzésprogramot követnek súlyzós és kardióedzésekkel kombinálva, nem az a legfontosabb eredmény, hogy testsúlyként mit jelez a mérleg! A test az edzések révén átalakul, és mivel az izom tömege sokkal sűrűbb, mint a zsíré, így ugyanannyi izom 15-20%-kal kevesebb helyet foglal el! A kilók csökkenése tehát kevésbé lesz jelentős a mérlegen, a látvány és a centi azonban a centi nem hazudik! Fatima eredményei is erről tanúskodnak:

 

Test centiméterben akkor és most:

 

Csípő: 118 cm 104 cm Comb: 73 cm 61 cm Derék: 108 cm 95 cm Vádli: 44 cm 37 cm Kar: 37 cm 32 cm

   

Sok édesanya hivatkozik arra, hogy nem tud részt venni egy hasonló programban, mert nincs ki vigyázzon a picire. Nos, mi ezt is megoldjuk: Fatima minden alkalommal hozza magával a kisbabáját, akit én etetek, ringatok, miközben ő végzi az előírt gyakorlatokat! Kisgyerekes anyaként tehát érdemes olyan edzőt választani, aki tényleg mindenben igyekszik a segítségedre lenni.

 

Hogyan indítottuk a programot? Megbeszéltük az ajánlott táplálkozást és a folyadékbevitelt. A különböző zsírégetők használatát a program kezdetekor szigorúan tiltani szoktam – hagyatkozzunk inkább a testünk csodáira! Később, ha megáll a fogyás, akkor lehetséges valamilyen megfelelő hatású készítmény alkalmazása. Fatimának néhány hete ajánlottam a blnce Slim-et. De tudni kell, hogy ezek a készítmények nem arra valók, hogy mértéktelen, átgondolatlan étkezés mellett fogyasszanak! Fatimáról tudtam, hogy igyekszik megfelelően táplálkozni, így bátran javasolhatok neki egy minőségi kiegészítő terméket.

 

Nagy segítségünkre van, hogy az étkezési naplót szorgalmasan vezeti. Ebben azonban észrevettem, hogy gyakran egyoldalú a táplálkozása. Amikor ősszel elkezdtünk edzeni, alig fogyasztott szénhidrátot, és az étkezések száma is helytelen volt. Ennek az lett az eredménye, hogy lelassult az anyagcseréje és a fogyás minden igyekezete ellenére is megállt!

    

Elmagyaráztam neki, hogyha nem azt eszi, amit és ahogy megbeszéltünk, akkor nem lesz minőségi fogyás, sőt a fogyás is megállhat az eddigiekhez hasonlóan, ha keveset eszik. Bizony, a túl kevés evés is okozhatja a fogyókúra sikertelenségét! Azóta rendesen betartja az előírt táplálkozási javaslatokat és nem  türelmetlenkedik. A fogyás pedig újra elindult!

 

A minőségi fogyáshoz megfelelő mennyiségű, minőségű táplálék kell és elegendő folyadékbevitel is. Fatima az élő példa rá, hogy nem a koplalás a megoldás!

 

◊◊◊

Korábbi Okos Magos termékeink blnce néven érhetők el!

Vissza